Marknadstjänster

Information

SMS är ett enkelt och smidigt sätt att få ut information till dina kunder, alltifrån enkla meddelanden, till en lösning där du kan få en dialog med din kund.

Reklam och kampanjer

Marknadsföring är en viktig del av alla företags business. Vi kan hjälpa till med genomtänkta lösningar för att öka din försäljning.

Digitala kuponger

Ge dina kunder unika och snygga erbjudanden direkt i mobilen. De kan användas på samma sätt som en fysisk kupong och kan presenteras i kassan eller i din webshop genom unika rabattkoder.

Smarta SMS

I våra SMS kan du lägga in för er anpassade flikar som exempelvis nyhetsbrev, produkterbjudanden, länka till din Facebook-sida, "hitta hit" med karta. Detta ger dig såklart en stor fördel, eftersom öppningsfrekvensen för ett SMS är mycket högre än för din website.

Vi hjälper dig att kundanpassa och "branda" dina smarta SMS, så att ditt varumärke syns på ett tydligt sätt när mottagaren öppnar SMS:et. Vi jobbar även med ett öppet gränssnitt som ger dig möjligheten att skräddarsy innehållet för att passa just din verksamhet.