Betallösningar

Responsivt

Vår betaltjänst kan användas från såväl dator och surfplatta som mobil. Med en fullt responsiv betalsida är du alltid redo att göra affärer.

Skräddarsytt

Vi ger dig en skräddarsydd och "brandad" betalsida med hög igenkänningsfaktor där det tydligt framgår att det är med dig kunden gör affärer.

Flexibelt

Vårt erbjudande är flexibelt, dels rent tekniskt med flera olika integrationsmöjligheter, men även rent användarmässigt där kunden själv kan välja bland traditionella och moderna betalsätt.

Många betalsätt

PayIQ levererar en modern betaltjänst där kortbetalningar, direktbetalningar och fakturatjänster är självklara beståndsdelar. Vi hanterar hela betalprocessen från auktorisation av kort och förmedling av transaktion, till återrapportering och redovisning, från kreditupplysning och utställd faktura, till påminnelser och inkasso.

Vi tror att man som e-handlare bör ha tillgång till en så bred målgrupp som möjligt, därför ska betalsättet inte vara någon begränsning. Olika målgrupper kräver olika betalsätt, vi hjälper dig att behålla dina kundgrupper, men även att nå nya målgrupper genom att inte ha någon teknisk begränsning.

Vi samarbetar med svenska och nordiska banker samt ett flertal andra finansiella institut, även internationellt, för att hela tiden hjälpa dig som e-handlare att dels nå ut geografiskt men också få tillgång till ett konkurrenskraftigt utbud av möjligheter. Vi ser oss som en oberoende leverantör som hela tiden håller koll på omvärlden och strävar efter att stödja de betalsätt och marknader som efterfrågas.

Prenumerationer och lagra kortnummer

Att mata in sina kortuppgifter är en tröskel för många kunder, vilket påverkar konverteringen från besökare till kund. Hos PayIQ har du möjlighet att erbjuda dina kunder en säker lagring av sina kortuppgifter, vilket förenklar betalningsprocessen och därmed konverteringen. Konceptet "recurring payments" innebär att kunden lägger in sina kortuppgifter första gången de handlar i din butik, kortuppgifterna lagras på ett säkert sätt hos PayIQ inför framtida köp.

Utöver att förenkla betalningsprocessen finns ett flertal ytterligare fördelar:

Möjliggör prenumerationer
Förenklar checkout-processen för dina kunder
Ökar lojaliteten och kundnöjdheten hos dina kunder